Juhla- ja kokoustilat - Ahoska.com

Juhla- ja kokoustilat

Voimme lämpimästi suositella kauniita ja toimivia juhlatilojamme.
Juhlatalo Sirppu

Juhlatalo Sirppu
Erik Sorolaisentie 15
23800 Laitila

Juhlatalo Sirpun viihtyisissä tiloissa juhlistat elämäsi tärkeitä päiviä. Juhlatalo tarjoaa valoisat ja kauniit puitteet häille, syntymäpäiväjuhlille, muistotilaisuuksille, kokouksille ja muille unohtumattomille hetkille.

Monipuolinen Sirppu sopii juhlapaikaksi niin isoille kuin pienillekin tilaisuuksille. Tilaa järjestyy jopa 150 hengelle. Nykyaikaiset ja toimivat kalusteet ja laitteet takaavat tilaisuuden onnistumisen. Juhlatalossa on keittiö ja astiastot 150 hengelle.

Soita ja tule tutustumaan juhlataloon!

p. 040 537 5348 / Johanna

 

Ahoskan lounasravintola
Keskuskatu 24
23800 Laitila

Lounasravintolamme yläkerta muuntautuu myös kauniiksi juhlatilaksi. Laitilan keskustassa sijaitsevassa tilassa voit järjestää juhlat jopa 80 vieraalle.

Lounasravintolan alakerrassa on kokouskellari, jossa voit järjestää kokouksia ja muita tilaisuuksia. Viihtyisää tilaa kokouskellarissa on maksimissaan 45 henkilölle. Käytössänne on nykyaikainen tekniikka.

Yhteydenotot ja tiedustelut
p. 040 537 5348 / Johanna

Juhlatilat

Nopperlan juhlanavetta
Haaroistentie 330
23450 Lokalahti

Tunnelmallinen Nopperlan juhlanavetta jylhine kiviseinineen luo kauniit ja vaikuttavat puitteet juhlille ja muille tapahtumille. Juhla- ja tanssitilaa löytyy kahdesta kerroksesta 140-250 vieraalle.

Juhlanavetassa on täysin varusteltu keittiö, tilavat wc-tilat ja tasokkaat ruokailukalusteet. Yläkerrassa on helppo laittaa jalalla koreaksi ja järjestää tanssitilaa.

Kauempaa tuleville juhlijoille on mahdollista varata yösijoja vieressä sijaitsevasta Narvilinnasta.

 

Yhteydenotot ja tiedustelut 
p. 040 537 5348 / Johanna